• Головна
  • Новини
  • Голова Львівської облради звинуватив власного заступника у спробі перевороту

21.05.2019, 12:33

Голова Львівської облради звинуватив власного заступника у спробі перевороту

Про це заявив перед оголошенням перерви у пленарному засіданні голова Львівської обласної ради Олександра Ганущин, цитуючи при цьому найвідоміший афоризм із «Хрещеного батька», повідомляє кореспонденту WN.

Далі цитуємо дослівно і без купюр:

«Я вимушений зробити цю заяву щодо ситуації, яка мала сьогодні місце в обласній раді. Якщо ви, шановні колеги-депутати, вважаєте, що тема реваншу, колабораціонізму чи зради – десь там далеко, у столиці, то це далеко не так. Я хочу усім вам пояснити, що сьогодні стоїть за рішенням не включати звіт голови обласної Ради до порядку денного.

Юридична процедура передбачає, що під час обговорення звіту може виникнути пропозиція щодо недовіри голові ЛОР. Що є підставою, для окремої групи людей, які готові боротися за зміну голови обласної Ради. Але сьогодні у них на це немає голосів (для цього потрібно більше двох третин голосів від складу ЛОР, тобто 57 голосів із 84 - Ред.), і вони чекають  на призначення нової «зеленої» влади у львівському регіоні, щоб підкріпити свої позиції і провести це рішення.

Мені прикро, але мотором цих ініціатив у цій сесійній залі став ніхто інший, як заступник голови ЛОР Володимир Гірняк. На жаль, нічого особистого, просто бізнес".

"Нове дихання ці ініціативи отримали знаєте коли? – розпачав далі, наче Ярославна на валу, О.Ганущин. – Коли я висловився, що Львівщина залишиться точно в опозиції до новообраного Президента Зеленського.

Колеги-депутати, якщо у вас є рішення підіграти в лапках (для підсилення ефекту О.Ганущин навіть показав це слово пантомімомою) "чесним" з новопризначеним головою ЛОДА, то, будь-ласка, це ваше право. Я ніколи не соромився бути в цьому залі в опозиції, про що чесно заявляв. І не тримаюсь за крісло. І готовий бути чи там, чи тут…"

Після цих слів голова облради оголосив перерву у засіданні, під час якого провів екстрений брифінг.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: