05.02.2020, 13:17

«Земельна ніч» може збити Україну з ніг

Завтра, 6 лютого, законодавці планують розглянути проект закону про відкриття ринку землі. Не виключено, що голосування триватиме всю ніч. При цьому наслідки для України таких турборежимних нововедень можуть бути непрогнозовані

Такий висновок можна зробити з коментаря, що його на своїй сторінці у ФБ розмістив директор Інституту розвитку економіки України Олександр Гончаров:

"Завтра, 6 лютого, 2020 р. законодавці розглянуть проект Закону України про відкриття ринку землі! Але як показало життя, народні депутати найкраще навчилися видавати постріл в ногу за святковий салют. Роблять це з гнітючою регулярністю. І в цей раз глава парламентської фракції «СН» Давид Арахамія зазначає: «Ми налаштовані голосувати за землю. Скільки це займе часу - ніхто не знає, але ми в четвер почнемо, і будемо голосувати до перемоги, як то кажуть. У мене є прогнози, що в третій або о четвертій годині ранку ми закінчимо».

Так, окремі депутати вже називають майбутнє голосування «земляною ніччю». А обстановка в суспільстві напружена і навіть тривожна: сильний вітер перетворень влади просто збиває з ніг!".

Фото - ukraina.ru

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: