Реклама на сайті

Західна Україна News - новий інформаційний ресурс, спрямований на висвітлення актуальних новин, подій та фактів, які нас оточують. Журналісти сайту Західна Україна News оперативно висвітлюють найважливіші новини, приділяючи особливу увагу регіонам Західної України, при цьому забезпечуючи читачів достовірною та своєчасною інформацією з усіх важливих галузей, акцентуючи на цікавих новинах, фото та відео-репортажах з «перших рук» від власних спецкорів.

Наші читачі це:

  • Аудиторія сайту Західна Україна News– це активні, працьовиті українці, жителі великих міст та обласних центрів. Ядро аудиторії – чоловіки та жінки в рівній кількості, віком 23-45 років. Люди з вищою та незакінченою вищою освітою, які активно цікавляться подіями в своєму регіоні, суспільстві, Україні та світі загалом.
  • Люди, які хочуть самовдосконалюватися, розвиватися та не зупинятися на досягнутому. Люди, які люблять свій край, шанують традиції та хочуть зробити свій внесок у розвиток України. Намагаються бути в курсі останніх подій, бачити чітке та правдиве висвітлення інформації без перекручування фактів та нав’язування чиєїсь точки зору. Патріоти, які слухаючи українську музику, читаючи книжки українських авторів та подорожуючи – відкривають для себе та близьких культуру рідного краю та змалечку прививають цю любов своїм дітям.

Щоб отримати прайс, надішліть, будь ласка, лист — westnewsinfo@gmail.com

Раді бачити Вас не лише читачем нашого ресурсу, а й рекламодавцем.