• Головна
  • Новини
  • З 4 квітня шахти «Львіввугілля» відновлять роботу в обмеженому режимі

03.04.2020, 15:37

З 4 квітня шахти «Львіввугілля» відновлять роботу в обмеженому режимі

З 4 квітня шахти ДП "Львіввугілля" відновлять роботу, але в обмеженому режимі. Про це повідомили на епідприємстві.

Зокрема, у повідомленні сказано: 25 березня 2020 р. розпорядженням Кабінету Міністрів України №338-р. на всій території України запроваджено режим надзвичайної ситуації та продовжено карантин до 24.04.2020р.

З метою запобігання поширення коронавірусу COVID-19, матеріальних і фінансових втрат від тривалого простою, 2 квітня на спільному засіданні Ради директорів та штабу з питань по запобіганню поширення коронавірусу COVID-19 ДП «Львіввугілля» керівники відокремлених підрозділів спільно с профспілками обговорили ситуацію та вирішили: відновити роботу відокремлених підрозділів ДП «Львіввугілля» в обмеженому режимі з залученням до роботи мінімально необхідної кількості працівників.

  • Оплата праці працівників, залучених до роботи під час карантину, проводиться по фактичних показниках роботи за фактично відпрацьований час, але не менше середнього заробітку.
  • Визнати не залучених до роботи в обмеженому режимі працівників           такими, що знаходяться у простої не з вини працівника, простої  оформити відповідними документами.
  • Відповідно ст.113 Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)» № 540-IX від 30 березня 2020 р. , час простою працівників оплачуватиметься з розрахунку двох третин тарифної ставки встановленого працівникові розряду (окладу).
  • Також не обмежується надання належних працівникам відпусток та час перебування у відпустці без збереження заробітної плати, а якщо є можливість та необхідність, запроваджується гнучкий  режим робочого часу, та (або) доручається окремим категоріям працівників виконувати роботу, визначену трудовим договором, дистанційно.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: