• Головна
  • Новини
  • Податкова заблокувала шахтарську зарплату, - Львіввугілля

28.01.2022, 12:46

Податкова заблокувала шахтарську зарплату, - Львіввугілля

27 січня 2022 року, за поданням керівництва Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків, заблоковано всі розрахункові рахунки відокремлених підрозділів ДП «Львіввугілля» шляхом виставлення інкасових доручень. Списання коштів проходить в автоматичному режимі. Такі дії податкової служби не підлягають оскарженню.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці інформує ДП "Львіввугілля".

"Таке блокування рахунків відбувається практично щоденно з початку року. Унаслідок таких дій ДПС фактично унеможливлюється господарська діяльність найбільшого промислового комплексу Львівщини. Адміністрація і шахтарські профспілки повідомили про цю кричущу ситуацію Міненерго, Львівську облдержадміністрацію, правоохоронні органи, прокуратуру. Найголовніше - сьогодні передбачалася виплата зарплати шахтарям", - йдеться у повідомленні.

Кошти за бюджетною програмою «Реструктуризація вугільної галузі» надійшли на казначейський рахунок ДП «Львіввугілля» (його податківці блокувати не можуть) і вже поступають на особові рахунки промислово-виробничого персоналу.

Усі кошти від реалізації вугільної продукції, які мали б бути скеровані на подальшу виплату зарплати – заблоковано податковою службою на розрахункових рахунках відокремлених підрозділів.

"Семитисячний шахтарський колектив і шахтарські профспілки ДП «Львіввугілля» глибоко обурені діями податкової служби. Блокування виплати зарплати гірникам та роботи вуглевидобувного підприємства, що забезпечує електростанції паливом у пік опалювального сезону, – це не по-державницьки", - наголовили у підприємстві.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: