• Головна
  • Новини
  • З 2014-го ВВП України впав на 36%. Або єднаємося, або нарікатимемо самі на себе - Тимошенко

03.07.2019, 16:36

З 2014-го ВВП України впав на 36%. Або єднаємося, або нарікатимемо самі на себе - Тимошенко

Наша економіка, головним показником якої є ВВП, за п’ять років впала на 36%.

Про це заявила лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко сьогодні на прес-конференції у Львові.

Як передає кореспондент WN, за її словами, «упродовж 10 років в Україні не було господаря. Не було команди, яка б точно знала, що саме слід робити, беззастережно служила б Україні, задіяла б усі економічні можливості та потенціали для розвитку. Команди, яка б створила в Україні для українців гідне життя, аби їм не доводилося їхати шукати його у світі. На десять років прекрасні проекти для України застигли на папері».

Як зауважила Тимошенко, звісно, «красиво звітувати влада вміє, перфектно маніпулюючи цифрами.  Відтак закликала присутніх просто порівняти показники ВПП у доларах станами на початок 2014-го та на кінець 2018-го чи середину 2019. Наша економіка, головним показником якої є ВВП, за п’ять років впала на 36%. І це – навіть без врахування окупованих територій Донбасу та анексованого Криму… А це по суті означає перекреслити здобутки попередніх двадцяти років держави».

 «Власне тому хочеться якомога швидше перезапустити економіку й отримати результат – як для кожної людини зокрема, так і України як потужної європейської держави, - наголосила лідер «Батьківщини». -  Власне тому наша команда, маючи досвід як у політиці, так і у виконавчій владі, хочемо допомогти новому президенту, за якого проголосували більшість українців. «У нас з вами є лише один шанс – максимально  об’єднати зусилля навколо нового президента  і зробити так, аби не змарнувати й наступні 5 років, відстаючи ще більше від цивілізованого світу», - закликала вона. 

«Власне  цим і пояснюється позиція нашої команди, - пояснила вона. - Так, ми були конкурентами на президентських виборах. Так, нам багато чого не подобається із того, що він робить зараз. Але ми вважаємо: або єднаємося і намагаємося усіма силами допомогти уникнути подальшої деградації, або тоді слід нарікати самі на себе…»

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: