• Головна
  • Новини
  • У селищі в Польщі 9 років народжувалися дівчатка: за хлопчика - нагорода

25.07.2019, 22:54

У селищі в Польщі 9 років народжувалися дівчатка: за хлопчика - нагорода

Влада селища вирішила нагородити пару, яка вперше за дев'ять років народить там хлопчика. Що саме подарують щасливим батькам, поки невідомо.

У Мєйсце-Оджаньськє, в Польщі, неподалік від кордону із Чехією, за останні дев'ять років не народився жодний хлопчик. Мер селища Раймунд Фришко оголосив про нагороду парі, яка народить хлопчика. Про це повідомляє портал The First News у четвер, 25 липня, пише Кореспондент.

"Мені ця ситуація здається незвичайною, тому варто спробувати зрозуміти, в чому причина. Я вирішив нагородити батьків, які народять першого хлопчика. Я не розкрию зараз, що це буде, але обіцяю, що воно того варте", - розповів він.

Мер також ініціював перевірку історичних записів, щоб зрозуміти, чи повторювалася ще коли-небудь така ситуація на цій території.

"Пояснити цю загадку буде досить складно, але тут дійсно дівчатка народжуються набагато частіше, ніж хлопчики", - сказав Фришко.

Томаш Голяшов, глава бригади пожежників (24 жінки і 8 чоловіків), розповів, що така ситуація триває в селі вже кілька десятиліть.

"Я приїхав сюди, одружився з місцевою дівчиною, яка народила мені двох дівчаток. У сусіда та сама ситуація. Я хочу собі сина, але мені здається це чимось нереальним", - розповів він.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: