23.08.2024, 22:19

На Львівщині нагородили талановитих дітей

Вітаємо!

У Львівській обласній раді сьогодні, 23 серпня, урочисто нагородили випускників і випускниць закладів загальної середньої освіти, які за результатами національного мультипредметного тесту (НМТ) отримали 800, 600 та 400 балів, та переможців міжнародних учнівських олімпіад з навчальних предметів і вчителів, які їх підготували.

Про це пише ВестНюз з посиланням на прес-службу Львівської обласної ради.

Цьогоріч за підсумками основної сесії НМТ 400 балів здобули 66 осіб, 600 балів – 9 осіб, 800 балів – 2 особи. Срібними медалістами міжнародних учнівських олімпіад стали 5 учнів, бронзовими – 2 учні.

Привітали талановиту молодь в.о. голови Львівської обласної ради Юрій Холод, начальник Львівської ОВА Максим Козицький, директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Олег Паска.

«Ви – найуспішніші випускники Львівщини 2024 року. Ми пишаємося вами!

Будьте вдячні своїм батькам і вчителям, бо вони не тільки навчали, а й виховували і формували вас сильними особистостями – громадянами незалежної України.

Прошу вас завжди памʼятати, що ви українці. Здобувайте освіту в Україні та світі, але повертайтеся і працюйте тут, вдома. Вірте у себе, мрійте, ставайте успішними науковцями і топ-менеджерами рідної країни! Упевнений, серед вас – майбутні державні діячі та лідери місцевого самоврядування. Тому не зупиняйтеся і наполегливо досягайте своїх цілей у житті», - зазначив Юрій Холод.

Олег Паска подякував, зокрема, Львівській обласній раді та Львівській ОВА за постійну підтримку галузі освіти в межах Програми розвитку освіти Львівської області та Стратегії розвитку освіти Львівщини.

Випускників, які отримали 800 і 600 балів під час НМТ, відзначили подяками Львівської обласної ради та Львівської обласної військової адміністрації.

Випускники, які здобули 400 балів, отримали подяки департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації.

Подяки також вручили медалістам міжнародних учнівських олімпіад з навчальних предметів і вчителям, які їх підготували.

Успішні учні з обласного бюджету отримають грошові винагороди: за 800 балів - 14 тис. грн, за 600 балів – 12 тис. грн, за 400 балів – 9,5 тис. грн, срібні медалісти міжнародних учнівських олімпіад – 10 тис. грн, бронзові – 9 тис. грн.

На завершення випускники подякували батькам та вчителям за навчання й виховання, а військовим ЗСУ – за можливість здобувати освіту в Україні.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

    Коментар

    Блоги

    Михайло Цимбалюк

    Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

    Мирослав Дністрянський

    КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

    Василь Чорний

    Громади Волині в умовах воєнного стану

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: