30.07.2019, 21:23

Суд у Білорусі виніс другий смертний вирок за рік

Судова колегія у кримінальних судах білоруського міста Вітебськ 30 липня винесла смертний вирок чоловікові, якого визнано винним у вбивстві двох жінок-пенсіонерок.

Про це пише УНН з посиланням на сайт "Віцебская Вясна".

Так, колегія суддів винесла вирок 50-річному Віктору Павлову, якого визнали винним в скоєнні жорстоких вбивств двох осіб, які перебували в безпорадному стані. Його засудили до вищої міри покарання - розстрілу.

На останньому слові Павлов заявив про каяття і просив не застосовувати до нього найвищу міру. Вирок поки не набув законної сили.

Слідство стверджує, що у 2018 році Павлов прийшов в будинок до сестер-пенсіонерок, щоб купити в них алкоголь. В результаті сварки чоловік забив жінок до смерті. Після чого він вкрав гроші, які були в будинку, і алкоголь і покинув місце злочину.

За версією слідства, обвинувачений визнав провину. Раніше Павлов уже був засуджений за вбивство і відбув термін 10 років позбавлення волі.

Правозахисники Білорусі засудили вирок суду до найвищої міри покарання. За їхніми даними, Вітебський обласний суд засудив підсудного до розстрілу вперше за 14 років.

Нагадаємо, що це другий смертний вирок у 2019 році. У січні до розстрілу був засуджений обвинувачений за вбивство двох дівчат.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: