13.03.2024, 20:30

Суд виніс вирок офіцерці ТЦК з Пустомит

Жінка взяла хабар

На Львівщині Жовківський районний суд виніс вирок військовій Наталії Г., яка отримала 17 тис. доларів хабара за зняття з обліку двох військовозобов'язаних. Про це пише zaxid.net.

Суд виніс вирок у березні 2024 року.

Офіцерку відділення рекрутингу та комплектування Наталію Г. у вересні 2023 року затримали із 17 тис. доларів хабара. Ці гроші військова отримала від двох чоловіків за зняття їх з військового обліку. Наталія Г. обіцяла вплинути на прийняття рішень членами та головою ВЛК, а також посадовцем ТЦК.

Військова працює у ТЦК в Пустомитах. У вироку зазначено, що 17 тис. доларів, які Наталія Г. отримала, як хабар, були імітаційні, тобто чоловіки співпрацювали із правоохоронцями.

У судовому засіданні Наталія Г. визнала свою провину та підтвердила, що отримала 17 тис. доларів від двох чоловіків за зняття їх з обліку. Військова усвідомлювала, що вчиняє кримінальне правопорушення. Наталія Г. просила врахувати, що має на утриманні малолітню дитину та матір, яка є пенсіонеркою. Внесену заставу (107 тис. грн) просила перерахувати ЗСУ.

Суддя Мар’яна Олещук визнала військову винною у зловживанні впливом, призначивши їй 51 тис. грн штрафу з дворічною забороною займатись рекрутингом в ЗСУ.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: