• Головна
  • Новини
  • Путін планує стати прем'єром з розширеними повноваженнями, - Bloomberg

13.07.2019, 11:42

Путін планує стати прем'єром з розширеними повноваженнями, - Bloomberg

Президент Росії Володимир Путін планує після президентських виборів у 2024 році стати прем'єр-міністром з розширеними конституційними повноваженнями.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на розслідування Bloomberg.

Як повідомили джерела видання, Кремль готує план, щоб залишити Путіна при владі після наступних президентських виборів, на яких, згідно з конституцією, він не зможе балотуватися.

Так, згідно з планом Кремля, після наступних президентських виборів у 2024 році Путін отримає посаду прем'єр-міністра, але з розширеними конституційними повноваженнями. Відповідні зміни до російських законів планують внести після парламентських виборів 2021 року.

Однак, як відзначає видання, в Кремлі побоюються, що через падіння рейтингу правлячої російської партії "Єдина Росія" в реалізації задуму можуть виникнути проблеми.

Нагадаємо, раніше президент Росії Володимир Путін розповів про своє майбутнє після закінчення четвертого президентського терміну. За словами Путіна, йому зараз є чим зайнятися на президентській посаді тому, говорити про його майбутнє в політиці рано.

Зазначимо, на виборах 2018 року Путін отримав 76,67% голосів і продовжив свою президентську каденцію ще на 6 років. Голосування також пройшло в окупованому Криму, проте, за даними української сторони, понад 90% кримських татар проігнорували вибори президента Росії.

Фото - www.kremlin.ru

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: