• Головна
  • Новини
  • На Банковій пояснили, коли Україна може почати перемовини з рф

21.01.2024, 15:24

На Банковій пояснили, коли Україна може почати перемовини з рф

І за якої умови

Потенційно Україна може піти на перемовин, в разі якщо рф зазнає тактичної поразки на полі бою, добровільно відмовиться від ядерної зброї і в росії почнуться внутрішні бунти. Про це 20 січня заявив радник голови ОП Михайло Подоляк ефірі телемарафону.

У відповідь на питання про можливі передумови для перемовин з ворогом, радник голови Офісу президента наголосив, що росія готова вести переговори тільки на ультимативних позиціях і прагне тотального знищення України.

«Це також можливо тільки у випадку, коли рф зазнає глобальної поразки. Що таке глобальна поразка? рф не зможе більше домінувати не тільки в Європі, а взагалі в глобальному політичному процесі, рф не буде мати для цього ніяких ресурсів, не зможе використовувати те чи інше право вето, наприклад, у Радбезі ООН, не буде мати підтримки низки інших тоталітарних країн, тому що буде вважатись країною, яка програла війну», – зазначив Михайло Подоляк.

Подоляк вважає, що поки рф не отримала суттєвих тактичних поразок на полі бою, будь-яке перемир’я буде використано нею для підготовки до наступного етапу війни.

За його словами, тоді можливі і перемовини щодо ядерної зброї, кількості носіїв ядерної зброї, ракет великої дальності, транскордонних буферних зон і тощо.
«Але все це можливо тільки у випадку, коли відбудуться три процеси: перше – тактична поразка росії в Україні, друге – ефективна робота санкцій, коли європейські компанії остаточно залишать ринки рф, і третя складова – коли в росії на підставі всього цього почнуться процеси, які ми з вами бачили влітку 2023 року, коли Пригожин ішов на Москву через Ростов і Воронеж, і після цього ми побачимо внутрішній суттєвий соціальний конфлікт в РФ», – наголосив Михайло. 

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: