• Головна
  • Новини
  • Депутати дозволи закупити для двох лікарень Львова обладнання на 61 млн грн

23.01.2020, 13:15

Депутати дозволи закупити для двох лікарень Львова обладнання на 61 млн грн

Депутати Львівської міської ради сьогодні, 23 січня, на пленарному засіданні Львівської міської ради погодили закупівлю  медичного обладнання для комунальних некомерційних підприємств, і визначили умови та способи забезпечення виконання зобов’язань на умовах фінансового лізингу.

Про це повідомив Інформаційний портал депутатів Львівської міської ради. 

Відповідну ухвалу підтримали 48 депутатів.

Цю ухвалу підготовлено на пропозицію депутатського корпусу минулого пленарного засідання. Вона передбачає закупівлю обладнання для двох медичних закладів міста, -  повідомила директор департаменту економічного розвитку ЛМР Ірина Кулинич.

Відтак  рада дозволила комунальному некомерційному підприємству «8-а міська клінічна лікарня м. Львова» та комунальному некомерційному підприємству «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова» здійснити відповідні процедури щодо закупівлі фінансових лізингових послуг для медичного обладнання з дотриманням вимог Закону України «Про фінансовий лізинг» і надала комунальному некомерційному підприємству «8-а міська клінічна лікарня м. Львова» дозвіл на закупівлю комп’ютерного томографа вартістю не більше 25 млн грн і комунальному некомерційному підприємству «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова» дозвіл на закупівлю агіографічної рентгенівської системи та обладнання для візуалізації судин вартістю не більше 36 млн грн.

Ухвалою ЛМР визначено термін поставки обладнання – до 31 грудня 2020 року, і відсоткова ставка за користування лізингом – не більше 19 відсотків річних у гривнях.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: