01.03.2019, 14:40

В СБУ створюють транзитний сервер?

До нас надійшла інформація, що в СБУ сформований цілий підрозділ, який займається створенням попереднього сервера як способу фальсифікації результатів виборів президента.

Про це сьогодні, 1 березня, у Львівському прес-клубі повідомив Сергій Соболєв, народний депутат України, заступник голови партії ВО "Батьківщина".    

Зокрема, так він прокоментував той факт, що міністр МВС Арсен Аваков в інтерв'ю "Дзеркалу тижня" повідомив про транзитний сервер як можливу технологію фальсифікації на цих президентських  виборах.

Зокрема, Сергій Соболєв зазначив: "Це ще один приклад того, що історія Януковича нічому не навчила. Пам'ятаємо транзитний  сервер, який був створений в Адміністрації президента Януковича. Єдине, що врятувало тоді вибори, це те, що той сервер не запрацював на повну потужність.

У чому суть транзитного сервера? Дехто вважає, що то просто паралельний підрахунок голосів. Ні, це не так. Паралельний підрахунок – це саме те, що робить опозиція, коли збирає протоколи  з "мокрими" печатками, коли зведення надходять в єдиний центр, де збирають усю інформацію.

Транзитний  центр – це інше. Це коли з усіх виборчих дільниць і окружних  комісій інформація потрапляє не в ЦВК, а спершу на попередній сервер, я б його саме так називав. І тільки після обробки на цьому сервері інформація починає дозовано надходити на сервер ЦВК.

Так, дійсно, до нас теж надійшла інформація, що в СБУ був створений цілий підрозділ, який займається створенням попереднього сервера. Навіть Янукович на це не зважився, він боявся задіювати такі органи напряму. Він такий сервер робив в Адміністрації президента. Натомість президент Порошенко займається саме цією стравою. Нам назвали кілька прізвищ, ми ведемо своє власне розслідування. Якщо інформація підтвердиться, то я думаю, що це буде безпрецедентний факт. При цьому ми зробимо все можливе, щоб ця інформація була оприлюднена до виборів, а не після.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: