• Головна
  • Новини
  • Зведені показники бюджетів Львівщини на 100 млн грн менші проти видатків 2020 року

18.01.2021, 18:26

Зведені показники бюджетів Львівщини на 100 млн грн менші проти видатків 2020 року

На Львівщині обсяг місцевих бюджетів на 2021 рік, згідно із прийнятими рішеннями місцевих рад області, за видатками становить 29 760 млн грн. З них 5 135 млн грн – обласний, 10 692,2 млн грн – бюджет територіальної громади м.Львова, 13 922 млн грн – інших 72 територіальних громад і лише 11 млн грн – видатки усіх семи районних бюджетів.

Про це повідомили у Львівській ОДА.

Традиційно впродовж року місцеві бюджети суттєво додають в обсягах. А поки що зведені показники бюджетів Львівщини на 100 млн грн менші за видатками 2020 року. Наразі, лише 9,7% у загальному обсязі видатків планується в бюджеті розвитку – 2 896 млн грн. Із 81 місцевого бюджету Львівщини, частка видатків бюджету розвитку у 31 територіальній громаді складає не більше ніж 1% до загального обсягу видатків, і лише у 3-х (Солонківська, Зимноводівська, Сокільницька) територіальних громадах видатки розвитку перевищують 20% загального обсягу бюджету.

"Сподіваємось, що територіальні громади врахують реальні надходження податків і платежів до відповідних бюджетів упродовж першого півріччя, вільні залишки коштів та інші джерела, що суттєво збільшить можливості для інвестування коштів на розвиток кожної громади. Департамент фінансів ЛОДА надалі проводитиме аналіз показників місцевих бюджетів", - наголосив директор департаменту фінансів Олег Демків.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: