• Головна
  • Новини
  • Українські ІФА-тести на антиген мають високий експортний потенціал для України - економіст

18.01.2021, 12:37

Українські ІФА-тести на антиген мають високий експортний потенціал для України - економіст

Розробка українських вчених - надчутливі тести DIA®-SARS-CoV-2-Ag-R на антиген мають високий експортний потенціал. Незважаючи на труднощі, які можуть виникнути при виході на ринки Індії, Європи та Америки, де всіляко підтримують свого внутрішнього виробника, перспективи залишаються необмеженими.

Про це УНН розповів економічний експерт Віктор Медвідь.

"Звичайно ж, наші тести мають непоганий експортний потенціал. Безумовно, він є. Але тут потрібно розглядати про які напрямки мова. Якщо цей напрямок країн не розвинених економік - це дуже навіть можливо, тому що там ключовим питанням є ціна. В інших країнах в основному йде протекція свого ринку. Припустимо, Індія - свій, Європа і Америка - теж, туди буде складніше потрапити, вони захищають внутрішнього виробника дуже сильно", - пояснив він.

Також економіст зазначив, що незважаючи на ці фактори, якісні українські діагностикуми мають істотну фору за рахунок своєї низької ціни - 70 гривень.

"Тому безумовно, потенціал є і великий. Навіть попри те, що продаж в умовах капіталістичної системи - дуже складний процес", - підсумував він.

Відзначимо, що український ІФА-тест DIA®-SARS-CoV-2-Ag-R на антиген має революційну здатність виявляти COVID-19 у хворого за сім днів до появи перших симптомів.

Нагадаємо, міністр Степанов повідомив, що у Міністерстві охорони здоров'я планують максимально широко використовувати вітчизняний ІФА-тест на пряме виявлення антигену коронавірусу SARS-CoV-2.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: