• Головна
  • Новини
  • За тиждень кількість хворих на коронавірус у Львові зросла майже втричі

23.08.2022, 16:20

За тиждень кількість хворих на коронавірус у Львові зросла майже втричі

У медзакладах Львова зараз лікують майже 100 хворих на коронавірус, з них 2 – у реанімації. Це майже втричі більше, ніж минулого тижня.

Керівниця міського управління охорони здоров’я Леся Кобецька зауважує, що динаміка захворюваності продовжує зростати. Якщо минулого тижня у міських лікарнях з коронавірусом лікували 36 пацієнтів, то станом на зараз це вже 94 хворих.

"Важливо розуміти, що зараз люди активно мігрують як в межах країни, так і поза її межами, а це постійні скупчення великої кількості людей, плюс стреси і хвилювання, ослаблений імунітет. Все це, на жаль, сприяє швидшому поширенню інфекцій, тому невакциновані люди є у небезпеці", – каже Леся Кобецька.

Львівська міська рада вкотре закликає усіх дотримуватись карантину, адже прості речі справді рятують життя. Йдеться, передусім, про масковий режим, соціальну дистанцію, провітрювання приміщень та дезінфекцію. Якщо з’явились перші симптоми захворювання – залишайтесь вдома і контактуйте із своїм сімейним лікарем. А також – вакцинуйтесь, адже щеплення мінімізує ризик смертельних ускладнень.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

    Коментар

    Блоги

    Василь Чорний

    Громади Волині в умовах воєнного стану

    Мирослав Дністрянський

    ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

    Василь Чорний

    Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: