• Головна
  • Новини
  • На Львівщині минулого тижня на коронавірус захворіло понад 2300 мешканців

19.09.2022, 09:03

На Львівщині минулого тижня на коронавірус захворіло понад 2300 мешканців

В Україні, зокрема і на Львівщині, захворюваність на Covid-19 наближається до піку. Його очікують вже на початку жовтня. Минулого тижня в області виявили 2372 нових хворих на коронавірус, а позаминулого тижня інфікованих було 1476.

Як повідомила генеральна директорка Львівського обласного центру контролю і профілактики хвороб МОЗ України Наталія Тімко-Іванченко, з 12 по 18 вересня, в області провели 6410 досліджень на коронавірусну інфекцію і отримали 2372 позитивні результати. 

"У лікарнях перебуває 414 хворих. П’ять пацієнтів померли від ускладнень коронавірусу", – додала Наталія Тімко-Іванченко.

Захворюваність на коронавірусну інфекцію зростає по всій Україні загалом і пік очікують вже на початку жовтня. Про це 16 вересня повідомив міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

"І наші експерти, і експерти ВООЗ прогнозують, що цього року пік захворюваності буде значно швидше, ніж у попередні роки – вже на початку жовтня. У попередні роки пік був наприкінці жовтня – початку листопада", – повідомив Ляшко.

Наталія Тімко-Іванченко радить не забувати про соціальну дистанцію, гігієну рук, у місцях масового скупчення людей радить одягати маску і при найменших ознаках хвороби звертатися до сімейного лікаря.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

    Коментар

    Блоги

    Василь Чорний

    Громади Волині в умовах воєнного стану

    Мирослав Дністрянський

    ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

    Василь Чорний

    Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: