19.03.2020, 18:15

У князя Монако діагностували COVID-19

Стан монарха не викликає занепокоєння, стверджують в його адміністрації. Князь працює з кабінету у своїх апартаментах.

Результати аналізів на коронавірус князя Монако Альбера II виявилися позитивними. Про це повідомила прес-служба княжого палацу в четвер, 19 березня, пише Кореспондент.

"Його Світла Високість Князь Монако Альберт II, який здав аналіз на початку тижня, позитивний на COVID-19. Стан його здоров'я не викликає ніякої стурбованості", - повідомили в прес-службі і додали, що за здоров'ям князя спостерігає лікар.

Князь продовжує працювати з кабінету своїх апартаментів, він знаходиться в постійному контакті з членами свого кабінету, свого уряду і зі своїми найближчими соратниками, додали в княжому палаці.

"Його Світлість просять населення Монако дотримуватися заходів з обмеження пересувань і скоротити до мінімуму контакти. Тільки суворе дотримання правил дозволить затримати поширення коронавірусу", - відзначили в комюніке.

Нагадаємо, що раніше зірка Гри престолів захворів на коронавірус. Тормунд зі Гри престолів заразився коронавірусом. Актор із сім'єю самоізолювався вдома в Норвегії. Він підкреслив, що у нього "легкі симптоми застуди".

Також повідомлялося, що мер Маямі заразився COVID-19 після зустрічі з президентом Бразилії. Тим часом сам президент Болсонару заперечує, що хворий на коронавірус. Перед зустріччю з мером Маямі президент Бразилії також спілкувався з Дональдом Трампом.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: