• Головна
  • Новини
  • У Польщі українець погрожував роботодавцю зброєю через зарплату

17.12.2019, 18:21

У Польщі українець погрожував роботодавцю зброєю через зарплату

Поліцейські затримали 44-річного громадянина України, якого підозрюють у спробі розбійного нападу на свого роботодавця, - повідомила у вівторок прес-офіцер Повітового управління поліції у Прушкові молодший комісар Кароліна Канька

Про це пише Польське радіо.

За її інформацією, випадок трапився минулого четверга на території однієї з фірм у Пястові, власником якої є поляк. «Черговий прушківського відділку поліції отримав повідомлення від власника, що його робітник, використовуючи зброю, вимагав від нього грошей», –  повідомила Канька.

На місце відразу було направлено поліцейський патруль. Кілька хвилин після цього на вул. Домбровського поліцейські затримали 44-річного громадянина України.

Згідно з інформацією слідчих, у день, коли стався цей випадок, потерпілий звільнив чоловіка з роботи. Через кілька хвилин колишній працівник повернувся до роботодавця і, погрожуючи зброєю, вимагав у нього грошей.

Під час сутички потерпілий отримав удар в обличчя, він упав на підлогу, пролунали три постріли, але, на щастя, нікого не поранено, – повідомила молодший комісар Канька і додала, що власникові фірми вдалося втекти і повідомити поліцію.   

Громадянина Україна тимчасово заарештували на три місяці. За вчинені дії йому загрожує покарання позбавлення волі не менше трьох років.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: