• Головна
  • Новини
  • У Польщі повідомили про 148 нових випадків СОVID-19: загалом загинуло 996 осіб

25.05.2020, 15:28

У Польщі повідомили про 148 нових випадків СОVID-19: загалом загинуло 996 осіб

Міністерство охорони здоров'я Польщі повідомило про 148 нових та підтверджених випадків коронавірусної епідемії. З них 89 випадків підтверджено у Сілезії. Крім того, Міністерство охорони здоров'я повідомило, що за останній день не зафіксовано смертей від СОVID-19. 82 людини від вчорашнього дня виздоровіли.

Про це повідомило Польське радіо.

Підтверджені випадки зараження, про які повідомляє Міністерство охорони здоров'я, крім 89 осіб з Сілезького воєводства, стосуються 18 людей з Великопольського воєводства, 15 людей - з Нижньосілезького воєводства, 10 людей - з Люблінського воєводства, по 4 людини - зі Свєнтокшиського та Опольського воєводств, по 3 людини - з Поморського та Підляського воєводства і по одній людині - з Любуського та Заходньопоморського воєводств.

Міністерство додало, що через 34 здубльовані випадки заражень санітарно-епідеміологічним центром Познань, вони були виключені зі списку Великопольського воєводства.

Загалом лабораторні дослідження підтвердили 21 440 коронавірусних інфекцій у Польщі. На сьогоднішній день в Польщі загинуло 996 осіб, які мали COVID-19, а 9 276 осіб одужали.

Дані міністерства показують, що 2 268 пацієнтів госпіталізовано, а 78 259 осіб перебувають на карантині. 19 587 осіб підлягають епідеміологічному нагляду.

Фото - 112 канал

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: