• Головна
  • Новини
  • Тимошенко: Закон про розпродаж землі опинився в руках лобістів

12.02.2020, 15:44

Тимошенко: Закон про розпродаж землі опинився в руках лобістів

«Батьківщина» ініціює створення Тимчасової слідчої комісії щодо корупції та лобізму під час ухвалення закону про розпродаж землі.

Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко після засідання Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України, - повідомила пресслужба партії. 

«Наша команда запропонувала створити Тимчасову слідчу комісію щодо корумпованого лобіювання розпродажу сільськогосподарської землі у корисливих інтересах посадовими особами всіх гілок влади. Ми б хотіли, щоб ТСК розглянула конфлікт інтересів і керівника, який в уряді представляє аграрний комплекс, і голови аграрного комітету, і всіх, хто був присутній на аграрному комітеті, хто також має у своїй обробці сотні тисяч гектарів землі», – наголосила Юлія Тимошенко.

Лідер «Батьківщини» зауважила, що пропрезидентська монобільшість намагається приховати незаконні дії, до яких вони вдаються, аби догодити зовнішнім замовникам. Утім, наголосила Юлія Тимошенко, «Батьківщина» наполягатиме на дотриманні регламенту та врахуванні інтересів народу під час розгляду земельного питання.

«Нечесність сьогодні, на жаль, стала ознакою команди «слуг народу» і вони хочуть приховати корупцію, коли протягують закон про розпродаж сільськогосподарської землі та вдати, що все йде нормально. Це означає, що справедливості при новій владі не існує, а існує чорний корумпований кримінальний лобізм антиукраїнських інтересів. Ми з цим боротимемося усіма доступними нам методами», – резюмувала Юлія Тимошенко.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: