13.09.2019, 10:10

Приватбанк запустив оплату товарів обличчям FacePay24

Державний "Приватбанк" за підтримки компанії Visa запускає в Україні технологію біометричної оплати FacePay24 для роздрібних торгових мереж.

Про це повідомляє прес-служба "Приватбанку".

"Першими українськими торговими точками, в яких покупці можуть оплачувати товари "обличчям", стали чотири магазини національної мережі HOP HEY в Дніпрі", - повідомляє банк.

Запуск послуги став можливим завдяки інтеграції методів оплати Visa, технологій Amazon Web Services з оновленою платформою мобільного банку "Приват24". "Приватбанк" заявляє, що участь в проектах найбільш інноваційних торговельних мереж дозволила Україні запустити FacePay однією з перших в Європі.

"Приватбанк" повідомляє, що для використання сервісу "оплати обличчям" необхідно встановити на смартфон оновлений додаток Privat24 і активувати оплату FacePay24. Потім потрібно зробити три "селфі" з різних ракурсів і прив'язати до зображення свого обличчя банківську картку Visa.

Після цього оплачувати покупки можна, подивившись в спеціальну камеру планшета поруч з касою.

FacePay24 використовує систему автоматичного розпізнавання осіб Amazon Rekognition і дає можливість масштабувати цю послугу майже на будь-яку торговельну точку.

Amazon Rekognition створена на базі технології глибокого навчання, розробленої експертами компанії Amazon для щоденного аналізу мільярдів зображень і відео.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: