• Головна
  • Новини
  • Понад 238 млн грн сплатили великі платники західної України до місцевих бюджетів у січні-березні

08.04.2021, 12:37

Понад 238 млн грн сплатили великі платники західної України до місцевих бюджетів у січні-березні

У січні-березні цього року великі підприємства, які перебувають на обслуговуванні в Західному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків, перерахували до місцевих бюджетів понад 238 млн гривень.

Про це повідомила пресслужба управління.

Найбільш вагомим джерелом наповнення місцевих бюджетів є податок на доходи фізичних осіб. З початку року представники великого бізнесу сплатили 169 млн гривень цього податку.

Крім того, великі платники перерахували до місцевих бюджетів 54 млн гривень податку на прибуток підприємств, 6 млн гривень – земельного податку, 6 млн гривень – акцизного податку з роздрібного продажу підакцизними товарами, податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки – 1,6 млн гривень, рентної плати за спеціальне використання води  – 644 тис. гривень.

Нагадаємо, що з 1 січня цього року почали функціонувати п’ять міжрегіональних управлінь ДПС по роботі з великими платниками податків: Центральне, Східне, Західне, Південне, Північне.

Відтак, сьогодні міжрегіональні управління функціонують як відокремлені підрозділи ДПС України та обслуговують 1371 великого платника.  Так, за Центральним МУ ВПП закріплено 651 платника, Східним МУ ВПП – 287, Західним МУ ВПП – 150, Південним МУ ВПП – 148, Північним МУ ВПП – 135 платників.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: