• Головна
  • Новини
  • Нові факти у справі побиття студента з України в Польщі

26.09.2019, 15:44

Нові факти у справі побиття студента з України в Польщі

19-річного хлопця з України побили в зовсім іншому місці, й це далеко не всі нові деталі, які виплили на поверхню під час розслідування справи.

Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на nowosci.com.pl, на сьогодні є кілька нових фактів у справі про побиття українського студента в Жорах.

Факт №1

Поліція переглянула відеозаписи з камер спостереження, які знаходяться поблизу місця, на яке спочатку вказав потерпілий від побиття українець. Жодних доказів, що напад стався саме там й між 21:00 та 22:00 суботи, 21 вересня, не знайшли. 

Факт №2

Розслідування привело до зовсім іншого місця, де стався злочин. Поліція поки відмовляється розкривати деталі, аби “не нашкодити слідству”, проте стверджує, що обставини також були іншими, ніж спочатку розповів побитий.

Факт №3

Знайомий побитого студента з України зізнався, що злочин був скоєний зовсім в іншому місці Жор і взагалі в інший час: поблизу нічного клубу на вулиці Боринській і в ніч з 21 на 22 вересня (між 2:00 та 3:00). Спочатку повідомлялося, що студента побили між 21:00 та 22:00 у суботу, 21 вересня, на вулиці Рибницькій.

Факт №4

Той же знайомий стверджує, що нападники погрожували українцю “ще гіршими наслідками”, якщо той розкаже правду про побиття. Саме через це хлопець і збрехав поліції про місце та час нападу на нього.“Вчора, коли ми везли його з лікарні, він плакав і боявся повертатися в Жори”, - цитує видання nowosci.com.pl слова знайомого українця.

Факт №5

Розповів знайомий і деякі деталі нападу. За його словами, п’ятеро молодиків спочатку словесно ображали українського студента, згадуючи його національність. Потім один із них шарпнув його за руку й ударив. У цей момент хлопець бризнув у нападника перцевий спрей, після чого на нього накинулися четверо інших і жорстоко побили. 

Відомо також, що до Жор приїжджав Генеральний консул України у Кракові Олег Мандюк, який був присутній при розмовах поліції з українським студентом.  

Раніше повідомлялося, що на на 19-річного громадянина України п'ятеро невідомих напали в місті Жори (Сілезьке воєводство) в суботу, 21 вересня, між 21:00 і 22:00.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: