• Головна
  • Новини
  • Мусимо підтримати наших підприємців і середній клас, - Тимошенко 

16.03.2020, 16:49

Мусимо підтримати наших підприємців і середній клас, - Тимошенко 

Пандемія коронавірусу та світова економічна криза вимагають негайного реагування на виклики. В непростих умовах влада мусить зробити все від неї залежне, аби надати підтримку дрібним та середнім підприємцям.

Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко сьогодні, 16 березня, під час брифінгу у Верховній Раді, повідомила пресслужба ВО "Батьківщина". 

«Економіка зараз переносить надскладні удари. Тому в законі мусить бути передбачений обов’язковий перелік заходів, які треба зробити державі. Безумовно, це відстрочення кредитів, які сьогодні мають наші підприємці. Також потрібне максимальне зниження податків, а де можливо і введення податкових канікул, для того, щоб не впала економіка. Крім того, треба зробити ставку на державні закупівлі та на підтримку тих галузей і підприємств, які зараз зазнають найбільших втрат», – наголосила Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко зауважила, що такі антикризові заходи треба передбачити й законами, і постановами уряду.

«Так, всі говорять про те, що паніка недопустима. Але і недооцінка ситуації в країні теж недопустима. Сьогодні країні потрібна залізна дисципліна, припинення хаосу в управлінні державою і консолідація всіх без винятку політичних сил, ніякого політиканства, ніяких протистоянь. Ми всі сьогодні одна національна команда, яка постала перед обличчям біди», – зазначила лідер «Батьківщини».

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: