06.05.2019, 15:00

Михайличенкові запропонували очолити Динамо, - ЗМІ

Чутки про ймовірне призначення Олексія Михайличенка головним тренером Динамо набирають обертів. Повідомляється, що нинішній спортивний директор київського клубу насправді отримував відповідну пропозицію, пише 24 футбол.

Нагадаємо, вчора у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Олексій Михайличенко може стати новим головним тренером київського Динамо. Контракт з Олександром Хацкевичем завершується вже влітку, а Ігор Суркіс наразі не пропонував білорусу нову угоду.

Раніше Михайличенкові дійсно надійшла пропозиція стати головним тренером Динамо. Втім, Олексій Олександрович не прийняв її та відмовився очолювати команду, повідомляє 1927.kiev.ua з посиланням на власні джерела в київському клубі. Коли саме Михайличенко отримав таку пропозицію, видання не уточнює.

Втім, керівництво клубу досі розглядає його кандидатуру в ролі заміни Олександра Хацкевича і якщо Михайличенко передумає, то зможе очолити Динамо.

Нагадаємо, Михайличенко вже працював головним тренером Динамо з 2002 по 2004 рік та двічі приводив киян до золотих медалей чемпіонату України. Також працював у молодіжній збірній України (срібло ЧЄ-2006) та національній команді (виліт від Греції у плей-офф до ЧС-2010).

Хацкевич очолює Динамо з літа 2017 року та виграв з командою Суперкубок України-2018.

24 футбол

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: