• Головна
  • Новини
  • Ми провели хороший матч, - Луческу про гру з «Барселоною»

05.11.2020, 12:16

Ми провели хороший матч, - Луческу про гру з «Барселоною»

Головний тренер Динамо Мірча Луческу задоволений грою своїх підопічних у двобої з Барсою.

"Ми провели хороший матч. На жаль, ми почали не дуже добре. Здійснили той фол, дозволили наблизитися до нашого штрафного. Коли йдеться про Мессі, то дуже складно блокувати його. Як сказали помічники, пенальті не зовсім справедливо призначили.

Після цього ми почали грати набагато краще. Мали багато можливостей і виходи один на один. Але відсутність досвіду зіграла тут важливу роль. Ми не змогли реалізувати наші моменти. Думаю, як мінімум заслуговували нічию, але з огляду на умови, в яких грали, задоволений грою хлопців.

Хочу відзначити дебют Нещерета, який здійснив фантастичні сейви за кількістю і якістю. Це дало впевненість команді. Дуже і дуже хороший дебют для нього, з огляду на відсутність двох воротарів через коронавірус", – сказав Луческу в ефірі ТК Футбол.

Динамо поки залишається на третій сходинці групи G з одним заліковим балом, поступаючись Ювентусу (6 очок) та Барселоні (9).

«Якщо чесно, то ця гра перевищила найсміливіші очікування. Замість того, щоб весь матч простояти в глухій обороні, "Динамо" створювало пачками моменти на "Камп Ноу", впевнено тримало м'яч, діяло на рівних з "Барселоною" навіть без половини основи, котра захворіла на COVID.

По суті, провалили українці тільки стартові 10 хвилин, коли "Барса" їх притиснула і створила не менше трьох вірних шансів. Пощастило, що Педрі бахнув в поперечину, а Грізманн ... Ну, як завжди в цьому сезоні», - зазначив футбольний оглядач Роман Синчук.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: