• Головна
  • Новини
  • Луческу прокоментував вихід "Динамо" до Ліги чемпіонів

30.09.2020, 09:06

Луческу прокоментував вихід "Динамо" до Ліги чемпіонів

Головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу прокоментував перемогу над "Гентом" і вихід команди до групового раунду турніру.

Про це пише УП з посилання на сайт ФК Динамо.

Мірча Луческу: "Я радий, що ми пройшли далі, але не задоволений грою. Однак найголовніше, що є результат і ми вийшли до групового етапу Ліги чемпіонів. До третього гола все було добре, але після нього ми допустили багато помилок, дозволили суперникам заробити багато кутових і стандартів, які є їх головним козирем…

Я хочу подякувати хлопцям за те, що ми вирішили завдання виходу до Ліги чемпіонів. Два місяці тому, коли ми починали підготовку, в обоймі команди не було восьми основних гравців. Незважаючи на це, ми змогли вирішити задачу та досягти хороших результатів. До ігор групового етапу є час, подивимося, що ще можна зробити та змінити".

Луческу привітав "своїх гравців та всіх із виходом до Ліги чемпіонів. У нас були два важких місяці роботи заради сьогоднішнього результату, ми прагнули до цього, незважаючи на те, що багато травмованих футболістів. І навіть останні 20 хвилин гри не "змазали" загальної картини та радість від виходу до групового турніру Ліги чемпіонів. Ця же гра залишиться в моїй пам’яті тим, що до перерви ми могли забити більше м’ячів, ніж один, – три, чотири й навіть п’ять".

Нагадаємо, що київське "Динамо" пробилося до групового раунду Ліги Чемпіонів. У матчі-відповіді плей-офф раунду динамівці з рахунком 3:0 здолали бельгійський "Гент".

Додамо, напередодні президент Динамо Ігор Суркіс відзначив роботу тренерського штабу Мірчі Луческу.

"Мені подобається, насамперед, дисципліна на полі. Якщо вона є, будуть і результати, голи і гра. Видно, що у нас дисципліна вже налагоджена.

Якщо потрапимо в Лігу чемпіонів, Луческу може захотіти підсилитися новими футболістами. Все-таки у нас багато молодих гравців. Я б не говорив, що у нас гра супер, але тренерський штаб працює, тому навіть при рахунку 4:0 він вимагає від гравців виконання установки", – заявив Суркіс у програмі Великий Футбол.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: