• Головна
  • Новини
  • Іван Крулько: Українська формула миру – спочатку безпекові процеси, потім політичні

07.10.2019, 17:18

Іван Крулько: Українська формула миру – спочатку безпекові процеси, потім політичні

Сьогодні Україні вкрай важливо не вестись на написані у Кремлі формули, а вибудовувати свою формулу миру, яка будь-який сценарій зможе підпорядкувати українським інтересам. На цьому наголосив заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час ток-шоу «Протистояння» на телеканалі NewsOne

Про це повідомила пресслужба партії.

За словами Івана Крулька, українська формула миру передбачає виведення з Донбасу російських військ, відновлення контролю за кордоном з Росією, повернення дії українських законів, повернення вимушених переселенців до своїх домівок і право власності на майно.

«Лише потім перейти до політичного процесу та виборів за українськими законами. Позитивний висновок ОБСЄ – має стати реперною точкою для початку тимчасової дії закону про особливий статус Донбасу на час відновлення. Чому тимчасової? Бо якщо піти в особливі статуси, то завтра їх захочуть Закарпаття, Буковина, Львівщина, Одещина тощо. І це буде не Україна», – уточнив політик.

За оцінками народного депутата, зараз Україна та її президент опинились у ситуації цугцвангу, коли кожен наступний крок може призвести до ще більшої помилки.

«Україні намагаються «нав’язати» інтереси Кремля, які зводяться до припинення існування Української держави і перетворення її на свою колонію. Маємо не допустити цього! Тому політичний процес має йти за безпековим, а не навпаки. Це і є українська формула миру, на якій наполягає «Батьківщина» і, якою має оперувати Президент України у нормандському форматі», – підсумував народний депутат.

Фото - intvua.com.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: