• Головна
  • Новини
  • Депутатку Тетяну Бей, яка звинуватила керівництво у користолюбстві, виключили з фракції

23.09.2019, 16:17

Депутатку Тетяну Бей, яка звинуватила керівництво у користолюбстві, виключили з фракції

Рішенням правління Львівської обласної організації партії «Громадянська позиція» із партійної фракції у Львівській обласній раді виключено Тетяну Бей.

Про це правління партії повідомило на офіційній сторінці у Facebook.

"Для нас важливою була і буде присутність в організації однодумства, солідарності та колективного духу. Фракція у Львівській обласній раді завжди демонструвала ефективність, чесність, згуртованість та принциповість у своїй роботі, в процесі голосування. Відтак, людям, які переступають через партійні правила «Громадянської позиції» – не місце у нашій команді", - сказано у повідомленні.

Під цим повідомленням у ФБ Тетяна Бей написала: «Із подивом дізналася про «принципове» рішення щодо мого виключення із фракції. Із подивом, тому що я оголосила про свій вихід із фракції у червні цього року. І їх рішення є додатковим аргументом у правильності моєї оцінки. В партії і фракції є багато чудових людей, але проблема з керівництвом фракції. Воно дуже полюбляє говорити правильні речі, а робити що для них корисно. Окрім того, вони дещо загралися у «велику політику», – пояснила Тетяна Бей.

Нагадаємо, 10 вересня Львівська обласна рада визнала роботу заступника голови ради, представника "Громадянської позиції" Володимира Гірняка незадовільною. За відповідну постанову в цілому проголосували 53 депутати. Зокрема, проголосував один депутат і від фракції "Громадянської позиції", котра налічує 8 депутатів.

Також додамо, що 24 вересня має відбутися позачергова сесія Львівської обласної ради. Серед іншого на розгляд винесено питання дострокового припинення повноважень першого заступника голови Львівської обласної ради Андрія Білоуса та заступника голови Львівської обласної ради Володимира Гірняка.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: