• Головна
  • Новини
  • «Батьківщина» вимагає скасувати ухвалений парламентом закон про розпродаж землі

31.03.2020, 16:09

«Батьківщина» вимагає скасувати ухвалений парламентом закон про розпродаж землі

Фракція «Батьківщина» заявляє про грубе порушення Регламенту під час розгляду та ухвалення закону про ринок землі та вимагає його негайного скасування.

Про це повідомила пресслужба партії "Бватьківщина". 

Команда «Батьківщини» зареєструвала у Верховній Раді проєкт постанови авторства Юлії Тимошенко та Вадима Івченка щодо скасування закону № 2178-10, що передбачає розпродаж українських сільськогосподарських земель.

Зокрема, автори документа наголошують, що рішення Верховної Ради суперечить інтересам держави та людей і звертають увагу на зухвале порушення низки статей Регламенту (порушення вимог частини першої статті 116, частини першої статті 117, частин першої та другої статті 118, частин другої та п’ятої статті 121).

«Фракція «Батьківщина» неодноразово звертала увагу головуючого на планерному засіданні на наявність порушень регламентних приписів при розгляді й голосуванні зазначеного законопроєкту. Однак, у порушення частини четвертої статті 48 Регламенту, головуючий не вжив невідкладно заходів для усунення вказаних порушень, залишаючи звернення про регламентні порушення без належного розгляду», – зазначено у пояснювальній записці документа.

Раніше Юлія Тимошекно заявила про те, що партія «Батьківщина» продовжуватиме боротьбу, аби повернути людям їхню землю та покарати всіх, хто був причетний до владної афери.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: