• Головна
  • Новини
  • 2,5 млрд грн перерахували до Держбюджету великі платники податків західної України у І кварталі

07.04.2021, 14:55

2,5 млрд грн перерахували до Держбюджету великі платники податків західної України у І кварталі

«У січні - березні цього року великі платники податків, які обслуговуються в Західному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків, перерахували до Загального фонду Державного бюджету 2,5  млрд гривень».

Про це повідомила Ірина Короткова, в.о. начальника Західного міжрегіонального управління ДПС по роботі з великими платниками податків.

«Зокрема, до Держбюджету надійшло податку на додану вартість у сумі 1,5 млрд гривень. При цьому платники податків забезпечили приріст надходжень порівняно з відповідним періодом 2020 року на 45 млн гривень.

Водночас початку 2021 року суб’єктам господарювання Західного регіону відшкодовано з Державного бюджету понад 914 млн гривень податку на додану вартість.

Крім того, великий бізнес перерахував до Державного бюджету податку на прибуток  – 512 млн гривень, акцизного податку – 306 млн гривень, військового збору –102 млн гривень.

Що стосується відрахувань на соціальні потреби населення, то за перші три місяці цього року великі підприємства Західного регіону сплатили 1,3 млрд гривень.

Також у I кварталі року представники львівської бізнес-еліти перерахували 225 млн гривень податку на доходи фізичних осіб. З них до Державного бюджету – 56 млн гривень (25%) та 169 млн грн (75%) – до місцевих бюджетів», – зазначила Ірина Короткова.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: