• Головна
  • Новини
  • Віднайти у собі самого себе - філософія творчості Оксани Кузів

23.09.2018, 11:05

Віднайти у собі самого себе - філософія творчості Оксани Кузів

Голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк та народний депутат України Іван Крулько, 23 вересня, побували на презентації книжки відомої письменниці та потеси Оксани Кузів.

Про це на своїй сторінці у ФБ пише "Батьківщина Львівщини": "В рамках 25 Book Forum у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулася презентація книжок Оксани Кузів - роману «Собача любов», збірки поезій «Задивлена в небо» та шостого перевидання «Адамця» від видавництва «Піраміда».

«В юності я вчив та цитував лірику Ліни Костенко, бо в ній є відповіді на кожну життєву ситуацію. Вже й навіть думав, що у своєму віці – що там вчитися – треба дотримуватися класика, Генія сучасності, але коли у Фейсбуці я прочитав декілька віршів пані Оксани я одразу відчув, що її слово теж несе в собі багато натхненного для кожного, хто читає її прозові чи поетичні рядки», - зазначив голова «Батьківщини» на Львівщині Михайло Цимбалюк, який допоміг вийти у світ збірці віршів «Задивлена в небо».

Заступник голови партії ВО «Батьківщина», народний депутат України Іван Крулько у своєму виступі передав щирі вітання автору книжок від Юлії Тимошенко і наголосив на тому, що творчість Оксани Кузів дійсно життєдайна й ствердна".

 
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: