• Головна
  • Новини
  • В Івано-Франківську провели зустріч з фермерами Прикарпаття

11.02.2019, 15:57

В Івано-Франківську провели зустріч з фермерами Прикарпаття

За ініціативи асоціації фермерів Прикарпаття в департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації відбулася робоча зустріч з питань вирішення проблемних питань з розвитку фермерства.

Для участі у заході були запрошені керівники департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, територіального управління Держгеокадастру та регіонального відділення Укрдержфонду підтримки фермерських господарств.

Як зазначив заступник директора департаменту агропромислового розвитку ОДА Степан Вінтонович, торік фермери Прикарпаття з державного бюджету отримали поверх 14 млн грн. Крім того, з обласного бюджету на виконання заходів Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області на 2016 – 2020 роки фермери області отримали 1,3 млн грн.

За словами директора департаменту Івана Андріїшина, в поточному році пріоритетним напрямком в роботі буде і надалі спрямування фінансових ресурсів на підтримку фермерських господарств та сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів. Повідомляє bartka.

Роз’яснення щодо питань земельних відносин фермерам надали представники Держгеокадастру. Директор регіонального відділення Укрдержфонду підтримки фермерських господарств Зіновій Дашавець проінформував учасників заходу про основні напрямки підтримки фермерів з державного бюджету, які будуть фінансуватися у поточному році через регіональне відділення фонду.

На завершення робочої зустрічі голова обласної асоціації фермерів та землевласників Володимир Слободян прозвітував про роботу асоціації у 2018 році та плани на 2019 рік. Також обрано делегатів на черговий з’їзд фермерів, який відбудеться у Києві.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: