• Головна
  • Новини
  • Троє українців з Кракова потрапили до списку Forbes «30 under 30»

01.03.2019, 21:23

Троє українців з Кракова потрапили до списку Forbes «30 under 30»

Кілька років поспіль англомовний «Forbes» публікує список, в який потрапляють найвпливовіші підприємці Європи, що досягли значних успіхів до 30 років. Цьогоріч там- українці з Кракова, засновники стартапу «CallPage».

Нещодавно «Forbes» опублікував список найуспішніших бізнес-проектів в Європі, серед яких в галузі «Технології» опинилися троє українців з Кракова, співзасновники проекту «CallPage»: Ростислав Кнап, Сергій Бутко та Андрій Ткачів. Наймолодшому — Сергію — 22 роки. Повідомляє uainkrakow.pl

Хлопці розробили віджет для сайту, який дозволяє покупцю швидко зв’язатися з магазином. Після того як клієнт переходить на веб-сторінку магазину, йому пропонують залишити свій номер телефону для зв’язку з консультантом і обіцяють зателефонувати протягом 28 секунд. Стартап приносив прибуток вже від першого місяця існування. У липні 2018 року компанія залучила 4,5 млн доларів від фондів «TDJ Pitango Ventures», «Innovation Nest» і «Market Capital One».

У своєму профілі на Facebook Сергій прокоментував нагороду: 
«Я радий цьому, бо знаю, що моя мама дуже щаслива і пишається мною. Але я нічого не відчуваю. Ніяких емоцій, позитивних або негативних. Цілком».

До списку «30 under 30» потрапляють, вибрані журналом «Forbes», імена молодих підприємців, засновників інноваційних підприємств, науковців, громадських діячів, активістів, художників, політиків, спортсменів, які, незважаючи на юний вік, досягли у своїй діяльності значних успіхів. Вже четвертий рік поспіль «Forbes» складає окремий список, що включає осіб, що діють в Європі.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: