02.04.2019, 11:11

Ізраїльтяни купили український IT-стартап за $3,75 млн

Ізраїльська Perion Network оголосила про купівлю українського стартапу Septa Communications.

Ізраїльська компанія Perion Network оголосила про придбання українського стартапу Septa Communications, більш відомого під ім'ям Captain Growth. Сума угоди - $3,75 млн, повідомляє НВ із посиланням на AIN.

Частину коштів виплатять безпосередньо під час поглинання компанії, решту суми стартап отримає протягом двох років за умови виконання поставлених умов.

Perion Network займається рекламними рішеннями для видавців і брендів. Компанія була заснована в 1999 році під назвою IncrediMail і займалася розвитком однойменного поштового клієнта. До 2015 року виручка Perion досягла $330 млн.

Septa Communications - український стартап, заснований Дмитром Плешаковим і Дмитром Білашем в 2017 році. Фаундери запустили проект після управління власним digital-агентством. Компанія розвиває проект під назвою Captain Growth, Це IT-продукт на основі штучного інтелекту, здатний аналізувати рекламу і управляти маркетинговою активністю клієнтів. Раніше команда брала участь в акселератор StartAD і не залучала інвестиції.

За словами CEO Perion Дорона Герстель, технології Captain Growth допоможуть Perion краще зорієнтувати рекламу для брендів і знаходити релевантну аудиторію.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: