Олег Пономар

політичний оглядач


05.10.2018, 17:23

Навіщо Московії кібератаки?

МЗС Канади вчора звинуватило Московію у кібератаках та спробах "підірвати міжнародний порядок, базований на правилах", США оголосили звинувачення сімом працівникам ГРУ, а Нідерланди заявили, що Московія хотіла викрасти файли справи щодо MH17

МЗС Канади вчора звинуватило Московію у кібератаках та спробах "підірвати міжнародний порядок, базований на правилах", США оголосили звинувачення сімом працівникам ГРУ, а Нідерланди заявили, що Московія хотіла викрасти файли справи щодо MH17.

Московія є шпигунською країною і вона є дуже активною в усіх напрямках у протистоянні з Заходом. Це її гібридна війна проти всього Вільного світу.

Московії треба знати, які кроки роблять і збираються робити у протистоянні з нею міжнародні організації.

Антидопінгові агенції розслідують допінгові програми Московії і накладають свої санкції на Московію, а вона полює за цією інформацією.

Організаціі, які займаються питанням хімічної зброї, беруть участь у розслідуваннях хімічних атак Московії в Сирії та Великій Британії. За цією інформацією Московія теж полює.

Готується Трибунал в місті Гааґа у справі збитого Московією малайзійського боїнга рейсу MH17, і Московія намагається отримати інформацію про те, що вже має міжнародна слідча група, і що планує світова спільнота щодо цього.

Московія бореться проти Заходу, втручається у вибори та референдуми, та веде пропагандистську та шпигунську війну проти Вільного світу, до якого належить і Україна. Це тотальна гібридна війна.

Найближчим часом нових санкцій саме за шпигунську діяльність Московії не заплановано, але санкційну політику на довготерміновій дистанції Захід не припинятиме.

Конгрес США готує нові санкційні закони, Велика Британія бореться проти брудних московських інвестицій в себе, Україна регулярно накладає нові санкції.

Це гібридна війна до переможного кінця, і я думаю, що ми знаємо, хто в ній переможе.

Фото з відкритих джерел

 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: