• Головна
  • Новини
  • Запорізькі бізнес-партнери отримають мільйонне замовлення від Львівської залізниці

19.01.2021, 18:45

Запорізькі бізнес-партнери отримають мільйонне замовлення від Львівської залізниці

Регіональна філія «Львівська залізниця» підписала договір на закупівлю запчастин для електровозів за 1,13 млн грн. Участь у торгах взяли дві запорізькі компанії, які пов’язані між собою: ТОВ «Елтранс Україна» і ТОВ «Торговий дім Технолліон».

Про це повідомили "Наші гроші. Львів".

Контракт уклали із ТОВ «Елтранс Україна», яке запропонувало ціну на 106 грн дешевшу. Під час аукціону учасники не торгувались та не знижували вартості пропозицій.

Загалом придбали 53 вилітові розрядники (апарат для захисту від надмірної електричної напруги) моделі РВКУ-3,3, які застосовують для електровозів. Їхня ціна становить 26,5 тис. грн за одиницю.

Власником ТОВ «Елтранс Україна» є Антон Чуприна. За даними «Наші гроші. Запоріжжя», раніше Антон Чуприна працював у  ТОВ «ТПК Квік-2006», яка до 2015 року належала Миколі Хіньову. Антон Чуприна також вказує Хіньова як свого родича у соціальній мережі Однокласники.

Раніше Миколі Хіньову належала компанія-конкурент ТОВ «ТД Технолліон», але згодом його власниками стали Володимир Жук та Віталія Перець.

У тендерній документації ТОВ «Елтранс Україна» повідомило, що постачатиме обладнання виробництва запорізького машинобудівного заводу «Квік», 50% статутного капіталу якого також належить Хіньову. На інших тендерах «ТД Технолліон» пропонував продукцію машинобудівного заводу «Квік», але на торги від Львівської залізниці не завантажив технічних документів.

Згідно із ухвалами суду, під час обшуку на території ТОВ «МЗ Квік» серед інших речових доказів вилучили печатки обох учасників торгів: ТОВ «Елтранс Україна» і «ТД Технолліон». Всього фірми перетинались на тендерах 134 рази.

З початку 2020 року ТОВ «Елтранс Україна» отримало 73 держзамовлення на 234 млн грн.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: