• Головна
  • Новини
  • Жорстоке вбивсто у Брюховичах: поліція просить допомогти встановити зловмисників

16.10.2020, 20:22

Жорстоке вбивсто у Брюховичах: поліція просить допомогти встановити зловмисників

Поліцейські Львівщини розшукують зловмисників, причетних до розбійного нападу на будинок в Брюховича. Нагадаємо, що під час нападу загинув 61-річний власник будинку, його 58-річна дружина отримала тілесні ушкодження.

Про це повідомив Відділ комунікації поліції Львівської області.

Отже, сьогодні, 16 жовтня, близько другої години ночі на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення  про  розбійний напад на будинок у селищі Брюховичі, під час якого загинув чоловік.

За вказаною  адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група Шевченківського  відділу поліції, оперативники карного розшуку, а також співробітники інших служб та підрозділів на чолі з керівництвом поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, 15 жовтня близько 22.00 на подвір’я приватного господарства, де проживало подружжя, увірвалися зловмисники у масках. Вони зв’язали і жорстоко побили господарів, після чого втекли. Чоловік помер на місці події, його дружина отримала тілесні ушкодження.

За цим фактом слідчі Шевченківського відділу поліції за процессуального керівництва Львівської міської прокуратури №2, відкрили кримінальні провадження за п.6, п.12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) та ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

До розшуку та затримання зловмисників задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини. Поліцейські проводять заходи для встановлення та затримання нападників.

Просимо усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити зловмисників, надавати її на лінію 102.

Додамо, що, як повідомили ЗМІ, напередодні Мечислав Жеребецький продав нерухомість і вдома в нього було близько 180 тисяч доларів США.

Мечислав Жеребецький є власником декількох компаній, зокрема у сфері будівельного бізнесу. Йдеться про ЖК "Брюховель", що займається зведенням котеджів у селищі.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: