21.08.2022, 19:08

На Львівщині тесть застрелив зятя, а потім і себе

На Львівщині тесть застрелив зятя, а після цього наклав на себе руки. Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області.

В неділю, 21 серпня, о 09:00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від медиків про те, що в одному із сіл Самбірського району, що на Львівщині, у приватному будинку виявлено тіло чоловіка.

Поліцейські на місці злочину з'ясували, що загиблим є 46-річний місцевий житель – медики виявили у нього вогнепальне поранення в серці. Трохи згодом у будинку знайшли тіло 74-річного чоловіка із вогнепальним пораненням голови.

"Між зятем і тестем, які мешкали в одному будинку, виник конфлікт, після чого старший чоловік вистрілив молодшому в груди з незареєстрованої гладкоствольної зброї, у результаті чого той помер на місці події", – зазначено в повідомленні поліції.

Зброю вилучили і відправили на експертизу, також відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою "самогубство".

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: