28.03.2020, 14:55

Вакарчук розповів, на що вдруге проміняв політику

Лідер гурту "Океан Ельзи", нардеп Святослав Вакарчук заявляє, що продовжує записувати новий альбом і готує "домашній" музичний сюрприз для українців, які сидять на карантині.

Про це, зокрема, йдеться в онлайн-інтерв’ю Вакарчука "Українській правді"

Дослівно: "Альбом записується у такому спокійному режимі вже не перший місяць. У нас вже є дуже багато пісень, деякі з них вже є буквально записані.

Займаюсь саме цим. Частково дистанційно, частково, не порушуючи карантин, приходячи в студію по одному, по двоє і потрошки записуємо одну за другою пісню.

Є й інша музична ідея – все зараз говорити не буду – але найближчим часом, думаю, що онлайн-музичний формат – несподіваний, цікавий, новий і, сподіваюсь, для всіх приємний – ми представимо у домашньому варіанті".

Вакарчук уточнив, що, можливо, у цьому новому форматі він "отак із дому під фортепіано" представить якусь нову пісню.  

Загалом, за словами співака, "Океан Ельзи" написав "багато пісень таких традиційних океанівських: про кохання, стосунки між чоловіком і жінкою, про внутрішні переживання".

Крім того, Вакарчук написав пісню про добровольців і волонтерів, які повертаються додому з фронту, і про їхнє непросте життя. Вона так і називатиметься – "Добровольці". 

Нагадаємо, ще у травні 2019 року лідер партії "Голос" співак Святослав Вакарчук заявив, що продовжить концертну діяльність, навіть якщо стане народним депутатом.

20 вересня 2019 року Вакарчук виступив з "Океаном Ельзи" на концерті в Мінську, але не вважає свій виступ таким, що суперечить його роботі народним депутатом Верховної Ради.

Також Вакарчук виступив у Мінську на новорічному корпоративі ІТ-компанії.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: