• Головна
  • Новини
  • У російському дитсадку хлопчика змушували стати на коліна і цілувати землю

02.05.2019, 11:14

У російському дитсадку хлопчика змушували стати на коліна і цілувати землю

У дитячому садку №74 міста Краснодара завідувачка накричала на вихованця, штовхнула його на коліна і змусила цілувати землю, "яка його годує і напуває". Хлопчик нещодавно переїхав у Краснодар з "однієї з південних республік".

Знущання було зняте на відео випадковим свідком - жінкою, яка гуляла зі своєю дитиною поруч із дитсадком і почула крики. Про це Цензор.НЕТ повідомив з посиланням на місцеве видання "Кубанские новости".

На записі видно, як жінка кричить на хлопчика років п'яти, а потім штовхає його на землю, змушуючи його стати на коліна. "І землю цілуй, яка тебе годує і напуває!" - кричить жінка.

"Ти росіянин! А тобі ось цей покидьок каже, що він Росію ненавидить", - звертається вона до іншого хлопчика, вказуючи на винного.

Після цього завідуюча дитсадком звертається до своїх підлеглих-вихователів. "Ви тварі-педагоги, якщо ви дозволяєте такому бути! Це націоналізм! Де наша моральність? Де наше моральне виховання? Якщо вам дитина говорить про те, що ненавидить росіян і Росію, га?" - кричить жінка.

Городяни впізнали в героїні ролика завідувачку дитячого садка Емму Мільнер.

Сам хлопчик нещодавно переїхав із батьками в Краснодар. За словами вихователів, дитина складна, часто ображає дітей у групі.

Поліція Краснодара проводить перевірку дій педагога. У міському департаменті освіти пообіцяли, що першого ж робочого дня звільнять жінку за статтею.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: