• Головна
  • Новини
  • На Буковині чоловік, який бив тварин, може сісти на 8 років

06.11.2021, 11:59

На Буковині чоловік, який бив тварин, може сісти на 8 років

У вересні цього року правоохоронці виявили в мережі Інтернет відео, на якому було зафіксовано, як чоловік б’є тварин металевою палицею. Співробітники відділення поліції № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції встановили зловмисника, обставини злочину та зібрали необхідну доказову базу для обвинувачення. За знущання над тваринами чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Про це повідомили в поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що інцидент стався 6 вересня в селі Керстенці Дністровського району на території домогосподарства місцевого жителя. Усвідомлюючи, що завдає тваринам біль, чоловік бив нутрій по голові металевою палицею. Внаслідок таких дій тварини отримали травми, які були несумісними з життям і призвели до загибелі.

Убивши нутрій, зловмисник схопив кота за задні лапи та хвіст і декілька разів ударив його об бетонну поверхню, спричинивши загибель тварини.

На підставі зібраних доказів причетності буковинця до кримінального правопорушення, слідчі поліції склали обвинувальний акт, затверджений прокурором Дністровської окружної прокуратури, і скерували його до суду. Чоловік обвинувачується у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: