26.05.2020, 22:17

Уряду донесуть про Брюховицьку ОТГ

Сьогодні, 26 травня, жителі села Домажир та довколишніх сіл перекрили дорогу у Підрясному. Люди протестують проти приєднання їхніх сіл до Львова, вимагаючи створення Брюховицької ОТГ. До протестувальників приїхав заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод.

Про це повідомила пресслужба Львівської ОДА.

“Завдання представників обласної адміністрації - бути з людьми і чути їх. Наше завдання донести прагнення людей до столичних управлінців, до представників Президента і Уряду. Проте, ми всі розуміємо, остаточне рішення прийматиме тільки Кабмін”, - коментує Юрій Холод.

Управлінець спілкувався з протестувальниками понад пів години. І переконав їх призупинити сьогодні свій протест на дорозі та розблокувати трасу.

Нагадаємо, у січні 2020 року Львівська міська рада звернулася до Кабміну, Верховної Ради та Львівської ОДА з пропозицію створення великої Львівської ОТГ, до якої приєднати 20 сіл довкола міста. Проте в лютому 2020-го понад 200 жителів Брюхович на громадських слуханнях виступили за створення Брюховицької ОТГ. До неї виявили бажання об’єднатися ще 4 села: Рясне-Руське, Домажир, Ясниська і Бірки.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: