• Головна
  • Новини
  • Укртранснафта продовжила договір на транзит нафти територією Ураїни на 10 років

03.12.2019, 17:24

Укртранснафта продовжила договір на транзит нафти територією Ураїни на 10 років

3 грудня 2019 року АТ «Укртранснафта» та ПАТ «Транснефть» уклали додаткову угоду до договору про надання послуг з транспортування нафти територією України, яка продовжує його дію на десять років – ‪з 1 січня 2020 року до 1 січня 2030 року‬.

Про це повідомили в Укртранснафті.

"3 грудня 2019 року АТ «Укртранснафта» та ПАТ «Транснефть» уклали додаткову угоду до договору про надання послуг з транспортування нафти територією України, яка продовжує його дію на десять років – ‪з 1 січня 2020 року до 1 січня 2030 року‬.

Документ підписали генеральний директор АТ «Укртранснафта» Микола Гавриленко та віце-президент ПАТ «Транснефть» Сергій Андронов в рамках Міжнародної конференції «Енергетика у 21 столітті» (м. Загреб, Республіка Хорватія). Під час зустрічі сторони обговорили перспективи подальшої співпраці між компаніями.

Підписання документу відбулось відповідно до рішення акціонера АТ «Укртранснафта» - НАК «Нафтогаз України» від 27 листопада 2019 року.

Окрім пролонгації договору, додаткова угода між АТ «Укртранснафта» і ПАТ «Транснефть» актуалізує низку його положень з врахуванням поточного стану змін на ринку послуг з транспортування нафти в регіоні.

При цьому базові принципи співробітництва між АТ «Укртранснафта» та ПАТ «Транснефть» залишились без змін, зокрема такі, як порядок оплати послуг і механізм взаємодії на рівні технічних служб двох нафтотранспортних операторів.

Укладення додаткової угоди гарантує безпечну та сталу роботу нафтотранспортної системи України на довгостроковій основі, створює підґрунтя для завантаження системи магістральних нафтопроводів Товариства транзитними обсягами нафти в напрямку країн Європи і забезпечує довгострокове стабільне джерело доходів Укртранснафти", - сказано в повідомленні.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: