• Головна
  • Новини
  • Українка виграла польську версію теле-шоу “Від пацанки до панянки”

08.08.2019, 11:18

Українка виграла польську версію теле-шоу “Від пацанки до панянки”

Любов Мірюк стала переможницею телевізійного шоу “Проект Леді” (Projekt Lady), що виходить на каналі TVN. Українським телеглядачам програма відома під назвою “Від пацанки до панянки”.

Про це пише сайт yavp.pl.

Любові Мірюк 23 роки, вона  бухгалтер за освітою та приїхала до Польщі, аби працювати за спеціальністю. Роботу бухгалтера дівчина так і не знайшла. Натомість їй вдалося реалізувати свій творчий талант. Вона виступає з танцювальними номерами в клубах, а також співпрацює з польським гуртом у стилі диско-поло. 

Потрапивши на знімальний майданчик, Любов одразу сподобалась режисерам і її запросили до участі в теле-шоу. За сценарієм, українка разом з іншими учасницями, яких було більше десяти,  повинна була перетворитися з невихованої дівчини з сумнівним смаком на справжню леді. Пильнували за цим дві тренерки, Ірена Камінська-Радомська (пол. Irena Kamińska-Radomska) та Татіана Міндевіч-Пуач (пол. Tatiana Mindewicz-Puacz). Вони відзначили, що Любові, незважаючи на її емоційність та вибуховий характер, вдалося досягти неабияких успіхів у навчанні. У фінальному випуску програми, що вийшов в ефір 6 серпня, саме українка здобула перемогу. 

У якості подарунку за перемогу в шоу Любов отримала сертифікат на тримісячний курс англійської мови в Оксфорді (Велика Британія).   

Перший сезон “Проект Леді” вперше вийшов на польські екрани в 2016 році. Програма відразу прийшлася глядачам до смаку. Цього року проект знімали вчетверте і він так само, як і попередні сезони, відзначився надзвичайно високим глядацьким рейтингом. 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: