17.05.2021, 12:45

У Львові відбудеться піший ЕКО-марафон

22 травня о 9:30 год від стадіону «Арена Львів» відбудеться піший марафон від POHOD100. Учасники будуть долати дистанції від 6 до 100 км та долучаться до акції зі збору сміття протягом першого кілометру маршруту.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Піший марафон від POHOD100 – це одна з найпотужніших трансформаційних технік динамічної медитації на природі. Для львів’ян це буде вже другий подібний захід. Організатори запрошують до участі всіх охочих від 7 до 70 років обрати свою дистанцію 6, 12, 25, 50 або 100 км та влаштувати незабутню прогулянку мальовничими стежинами Львова та передмістя. Учасники отримають потужну трансформацію тіла, заряд бадьорості, віру в себе, підняття самооцінки й тренування сили волі, приєднаються до міцної спільноти однодумців.

«Піші марафони, які ми проводимо вже 2 роки у різних містах України, - це можливість учасникам вирватись із рутини, спробувати щось нове, кинути собі виклик. Ми долучаємо людей до здорового, активного способу життя та допомагаємо очистити свідомість під час тривалої пішої подорожі. Крім того, саме під час львівського походу ми зробимо навколишнє середовище трохи чистішим – на старті всі учасники отримають пакети та рукавиці для збору сміття, тож будемо разом збирати непотріб вздовж першого кілометру дистанції», – зазначає Максим Пучин, засновник пішого марафону POHOD100.

Партнерами заходу виступатимуть житловий комплекс малоповерхової забудови "Еко-Дім на Надійній" та мережа освітніх закладів «ЕКОЛЕНД».

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: