• Головна
  • Новини
  • У Львові сімейні лікарі приїжджатимуть до пацієнтів із температурою понад 38 градусів

28.02.2020, 10:50

У Львові сімейні лікарі приїжджатимуть до пацієнтів із температурою понад 38 градусів

Аби запобігти поширенню будь-яких респіраторних захворювань, а також для додаткового захисту мешканців, сімейні лікарі у Львові виїжджатимуть на виклики додому до тих пацієнтів, які мають високу температуру тіла – більше 38 градусів.

Як повідомили у Львівській міськраді, заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна розповіла: «Була проведена позапланова нарада з головними лікарями міста Львова та їхніми заступниками щодо запобігання захворювання на гострі респіраторні захворювання у місті Львові. Також було питання про тих людей, які, наприклад, мають високу температуру — як працювати з такими мешканцями міста, щоб не було паніки. Тому прийнято рішення про те, що ми будемо виїжджати на виклики до таких хворих, у яких є гарячка і температура тіла більше 38 градусів».

Водночас, чиновник акцентувала, що лікарі не матимуть спеціального одягу – бо це не потрібно, адже вони знають своїх пацієнтів. Однак, якщо такий пацієнт повернувся з-за кордону або ж контактував з такими людьми, і в нього виникла гарячка, тоді на виклик їхатиме спеціальна бригада лікарів у спеціальних захисних костюмах.

Нагадаємо, у школах, лікарнях, ЦНАПах міста, адміністративних будівлях міської ради, підприємствах та установах будуть антисептики для рук та диспансери (дозатори) для гігієнічного дозування антисептиків.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: