29.10.2019, 21:41

У Львові мешканці на знак протесту перекрили дорогу

Сьогодні, 29 жовтня, о 20:45 на вул. Богдана Хмельницького мешканці ЖК Хмельницький Парк перекрили дорогу для проїзду транспорту до заправки ОККО

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

Зі слів депутата, люди перекрили дорогу до заправки ОККО, що в свою  чергу перекрила парканом доїзд мешканцям до житлового комплексу.

Додамо, що сьогодні відповідне звернення було зареєстровано на Гарячій лінії міста дописувачем Дмитром Мислінчуком у Фейсбуці.

"Сьогодні 28.10.2019 азс "ОККО" на вул. Б.Хмельницького 294 самовільно перекрили дорогу (встановивши паркан) до будинків по вул.Б.Хмельницького 230а, 286, 286а, 284б та інших у напрямку вул.Земельної.

Прошу Гаряча лінія міста Львова встановити правомірність даних дій, та вжити міри по усуненню труднощів заїзду екстрених служб, прибиральної техніки, таксі та самих мешканців (вул. Земельна не придатна для проїзду такої кількості транспорту)", - йдеться у дописі.

Представниця компанії ОККО Янченко так прокоментувала допис: 

"Добрий день, Дмитре. Пишу вам від імені компанії OKKO. Дякуємо, що звернули увагу на цю ситуацію. Дійсно, нещодавно ми завершили будівельні роботи на АЗК № 87 на вул. Б. Хмельницького, 292. Паркан навколо заправного комплексу був тимчасово демонтований на час проведення будівельних робіт. Тепер, коли роботи були закінчені, - ми провели його реконструкцію. Усі необхідні документи та узгодження для цих робіт ми маємо."

Відповіді від адміністратора Гарячої лінії міста наразі немає.

Нагадаємо, Львівський апеляційний господарський суд дозволив Львівській міській раді укласти мирову угоду з ТОВ «МС Імперіал», забудовником ЖК Khmelnytskyi Park та узаконити будівництво житлового комплексу на вул. Б. Хмельницького, 230 А.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: